keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Ajatelmia

Ostin tuossa hetki sitten kirjan Ratakatu 12, joka siis on 2009 julkaistu Supon historia. Tästähän oli muistaakseni keskustelua jopa. Odotan siis mielenkiinnolla sisältöä. Kirja tosi njoutuu ns. lukujonoon, mutta katsotaan, ehkä se kiilaa pari paikkaa eteenpäin.

Toinen seikka, kirja maksoi reilun vitosen. Eihän siinä summassa ole järkeä? Paitsi tietysti minun mielestä, koska olen (vielä hetken) köyhä opiskelija.

Osallistuin viestinnän oppiaineen luentosarjaan aiheesta tiedeviestintä, joka oli heti vuoden alussa. Yhdellä luennolla käsiteltiin tiedekirjoja. Yksi johtopäätös oli, että kirjoittajat eivät juurikaan rahaa saa. En muista sen tarkemmin, liekö sillä nyt väliäkään.

Joka tapauksessa nyt ostamani kirja oli jäätävän halpa. Normaalihintaisena taas en olisi sitä ostanut, kun lappuun oli isketty 40.30 €. Kyllä on sanottava, että uudet kovakantiset kirjat ovat arvokkaita. Enemmän pehmeillä kansilla ja hieman pienemmillä hinnoilla, kiitos. Pidän kirjoista ja tietenkin ennen kaikkea niiden lukemisesta (kunhan vielä teksti ja ajtus ovat hyviä). Näin tyhjätaskun näkökulmasta kiitokseni antikvariaateille ja älyttömille alennuksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti