tiistai 31. elokuuta 2010

Kesä loppuu jo

On kesä tuossa sujahtanut ja syksy saapuu maahamme. Ja sitä mukaa myös opiskeluhommat on potkaistava liikkeelle! Ja senhän tein, sillä ensimmäinen tenttikin on jo takana. Tai se kyllä oli vielä viime lukuvuoden kesätentti, mutta kuitenkin.

Aiheena oli rapea Historian teoria ja metodologia. Ja lukeminen vasta hauskaa olikin. Aihe on kyllä mielenkiintoinen, mutta selkäni meni totaaliseen tilttiin ja jouduin sairauslomalle vahvojen lääkkeiden saattelemana. Ja tenttiin lukeminen, kun on lääkitys ns. kohdallaa, tuottaa haasteita. Ensiksi selkä oli niin kipeä, että istuminen oli yhtä tuskaa. Siis, lukeminen normaalisti penkillä istuen ei ollut onnistunut idea. Ok, luetaan sitten maaten. Arvaahan sen, että siinä sitten silmät painuivat kiinni väkisin. No, luovat lukumetodit käyttöön, niin kyllähän se siitä.

Ilmoittauduin prof. Kettusen tutkimusseminaariin, joka alkaa viikon päästä! Loistavaa päästä aloittamaan prosessia pro gradu. Vaihtoehtoja on tosin vieläkin vähintään kolme, mutta ajatukset tarkentuvat kyllä sen suhteen. Siitä lisää myöhemmin!

Tämän kertainen työura Suomen Kuntoliikuntaliitossa loppuu valitettavasti sairausloman aikana. Lääkärisedän mukaan diagnoosi on Lumbago cum ischiades. Mutta nyt jo kuitenkin pystyy istumaan, että eiköhän se siitä. Se on vaan hanurista, että kun opiskelut alkaa, ei oikein voi olla sairauslomalla. Seminaari ei jää sairausloman ajaksi tauolle! Toivotaan siis, että selkä paranee. Nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti