perjantai 30. tammikuuta 2015

11. tutkimuskuukausi

Aika kulkee ja nyt päätin näppäillä tammikuun raportin tänne. Tammikuu oli siis otsikon mukaisesti yhdestoista kuukausi rahoitettua tutkimusta, nice!

Valitettavasti päällimmäisenä mieleen tästä kuukaudesta tällä kirjottamishetkellä tulee influenssa. Huh, en suosittele. Tänään perjantaina sentään olen jo sellaisessa kunnossa, että pystyy istumaan tietokoneella ja jopa avata tiedostoja tahi kirjoja. Tiistai ja keskiviikko meni aivan pihalla ollessa ja torstaikin puoliksi.

Ennen tätä episodia kuitenkin sain jonkin verran aikaan arkistomateriaalin parissa ja löysin varsin mielenkiintoisia asioita kansanhuoltoministeriöstä työvelvollisuuslain toimeenpanijana. Kunhan nyt ei enää mikään pöpö iske, niin kohtapuoliin on kansanhuoltoministeriö ns. hallussa ja analysoitu. Sitten voikin siirtyä talvisodan aikaiseen linnoittamiseen ja tuijotella niitä arkistossa.

Ajatus on, että ottaisin jonkin linnoitusrakennusmuodostelman case-tyyliin ja tarkastelisin työvoimaa siten. Kaksi muuta organisaatiotasoa, joita pitää tutkia löytyykin päämajasta: työvoimatoimisto ja rakennustoimisto (vai mikähän sen nimi nyt tarkalleen oli).

Näillä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti