keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Urheilusta ja muusta

Terve! Urheileminen ja liikkuminen on kivaa. Vaikka se ei tietysti aina olekaan kovin mukavaa, mutta kuitenkin. Seuraavaksi suuntaan salibandyharjoituksiin, jotka ovat jo kauden kolmanneksi viimeiset. Sitten sekin on kevään osaalta aikalailla paketissa.

Vihreän pikakiiturin, eli siis armeijan vanhan polkupyörän, huolsin kuntoon. Viritinpä hajonneen dynamonkin kuntoon. Se nyt ei vaatinut muuta kuin jonkun verkkovirtamuuntajan ja leathermanin. Siitä sitten vaan niks ja naks, ja entisen viesti-säkin rutiinilla johdon kuorinta. Seuraava vaihe oli helppo, liitä näin syntynyt johto dynamoon ja siitä valaisimeen. Pyörä pyörimään ja niin sanotusti valoja päälle!

Eilen luin Carlo Ginzburgin teoksen Juusto ja madot. Oli muuten mielenkiintoinen. Muutenkin olen lukemassa siis yhteen talous- ja sosiaalihistorian tiedekuntatenttiin ja tenttikirjallisuus poikkeaa erittäin positiivisella tavalla tavanomaisesta poliittisen historian tenttikirjallisuudesta. Mikrohistoriaa ja mentaalihistoriaa, mikäs siinä! Kannattaa ainakin vilkaista.

Myös ensimmäiset kaksi kh-vuorokautta plakkarissa. Ehkä lisää tiedossa syksymmällä, jos vaikka pääsisi Seniorin kanssa tasoihin. ;)

Ja sitten valmistautumaan treeneihin. Muistakaahan kaikki liikkua! (Ja olla jouten, kun sen hetki on)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti